PRODUKI KAMI

Pambuka ringkes

Pivot nduwe pirang-pirang merek terkenal kayata IBOND, Decobond, I-Ceiling uga I-Micro lan kita duwe spesialis ing R&D, ngasilake lan adol bahan-bahan bangunan dekorasi & dekorasi ijo sing bermutu. Minangka supplier solusi kabeh bahan lan sistem instalasi anyar ing bangunan, dekorasi, pratandha lan industri pariwara, Pivot njupuk inovasi minangka inti saka merek lan budaya.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Keuntungan Produk

Resistensi Geni, Weterablility lan Kelembapan-Bukti, Resistensi Ngeruk, Persahabatan Lingkungan, Pemasangan Gampang, Antibakteri

Keuntungan Teknis

Perusahaan kita minangka perusahaan berteknologi tinggi propinsi ing Provinsi Jiangsu. Kita duwe institusi riset lan tim teknis 30people. Perusahaan kita kerja sama karo akeh universiti terkenal kayata Universitas Tsinghua, Universitas Tongji, Universitas Jiangnan lan Universitas Tenggara.

Keuntungan Layanan

Kita bisa nyedhiyani sampeyan layanan babagan kustomisasi produk lan rencana pendhapat .Ingka pengiriman bisa sajrone setaun lan kita duwe mekanisme penanganan keluhan pelanggan sing apik banget.

APLIKASI

Dekorasi Omah

APLIKASI

Desain Interior Arsitektur