НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Нашиот краток вовед

Пивот поседува неколку познати брендови како IBOND, Decobond, I-таванот, како и I-Micro и специјализираме во R&D, произведуваме и продаваме висококвалитетни материјали за градење и украсување на зелени. Како добавувач на решенија за нови материјали и систем за инсталација во градежништвото, украсувањето, знаците и рекламните индустрии, Пиво ја презема иновативноста како јадро на нејзините брендови и култура.

ЗА НАС

Предност на производот

Отпорност на пожар, влага и доказ на влага, отпорност на гребење, пријателски за околината, лесна инсталација, антибактериски

Технички предности

Нашата компанија е провинциско високо-технолошко претпријатие во провинцијата iangиангсу. Имаме институт за истражување и технички тим од 30 луѓе. Нашата компанија соработува со многу познати универзитети како универзитетот Цинхуа, Универзитетот Тонџи, Универзитетот ianангнан и Универзитетот Југоисток.

Предност на услугата

Ние можеме да ви обезбедиме услуги за прилагодување на производот и план за продлабочување. Нашата испорака може да биде во рок од еден месец и имаме многу добар механизам за ракување со поплаки од клиенти.

АПЛИКАЦИЈА

Декорација на куќата

АПЛИКАЦИЈА

Архитектура Внатрешен дизајн