PRODUK KAMING

Perkenalan ringkes kami

Pivot gaduh sababaraha merek anu kasohor sapertos IBOND, Decobond, I-Ceiling ogé I-Micro sareng urang ngahususkeun kana R&D, ngahasilkeun sareng ngajual bahan héjo & bahan hiasan kualitas luhur. Salaku panyadia solusi pikeun sadaya bahan anyar sareng sistem instalasi dina gedong, hiasan, tanda sareng industri iklan, Pivot nyandak inovasi salaku inti merek sareng budaya na.

TENTANG KAMI

Kauntungan Produk

Sumbangan Seuneu, Weterablility Sareng Buktina-Kelembapan, Ngahanahan Gulung, Lingkungan Bumi, Pamasangan Gampang, Antibakteri

Kauntungan Téknis

Perusahaan kami nyaéta perusahaan téknologi berteknologi propinsi di Provinsi Jiangsu. Kami ngagaduhan lembaga panaliti sareng tim téknis 30people. Perusahaan kami damel bareng sareng seueur paguron anu kasohor sapertos Universitas Tsinghua, Universitas Tongji University Jiangnan University sareng Universitas Tenggara.

Kauntungan jasa

Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa dina kustomisasi produk sareng rencana pangiriman deepening.Our tiasa janten salami sabulan sareng urang gaduh mékanisme penanganan keluhan pelanggan anu saé pisan.

APLIKASI

Dekorasi House

APLIKASI

Arsitéktur Interior Desain